Вопрос задан 27.06.2023 в 08:04. Предмет Английский язык. Спрашивает Орлов Андрей.

V $ 14$14T1628$28283Задание 1. Выберите правильный вариант. .1. She would like to buy ...

cup.@second b) the secondc) two2. She would like to buy .. cups.a) second b) the second c) two3. coffee makers have they got?How manyb) How muchc) Howcoffee have they got?a) How manyb) How much c) How5. is the coffee? 100 roubles.a) How manyb) How muchc) How6. is in the house.(a) Antonb) Anton'sc) Him7. house is comfortable.a) Anton (b) Anton'se) Him8. I often help ... to clean the house.a) Antonb) Anton's© his9. Those .. must bring their passports.a) student 0) students c) students'10. Those passports are on the desk.a) student b) students students'is he? He is Sally's dentist.Who b) What c) Whose12. - dentist is he? - Sally's.a) Whob) What6) Whose​
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Вавакин Игорь.

Объяснение:

1. a)

2. c)

3. a)

4. b)

5. b)

6. a)

7. b)

8. a)

9. b)

10. c)

11. a)

12. c)

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Here are the correct answers for each of the questions:

  1. She would like to buy ... cup.

    • Correct answer: b) the second
  2. She would like to buy .. cups.

    • Correct answer: c) two
  3. How many coffee makers have they got?

    • Correct answer: a) How many
  4. How much coffee have they got?

    • Correct answer: b) How much
  5. How much is the coffee? 100 roubles.

    • Correct answer: b) How much
  6. His name is Anton.

    • Correct answer: a) Anton
  7. His house is comfortable.

    • Correct answer: b) Anton's
  8. I often help ... to clean the house.

    • Correct answer: a) Anton
  9. Those students must bring their passports.

    • Correct answer: c) students'
  10. Those passports are on the desk.

    • Correct answer: b) students'
  11. Whose dentist is he? He is Sally's dentist.

    • Correct answer: c) Whose
    • Whose dentist is he? - Sally's.
    • Correct answer: c) Whose
0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос