Вопрос задан 25.06.2023 в 06:58. Предмет Английский язык. Спрашивает Проскурякова Виктория.

Task 2. Тест по английскому языку "Little, a little, few, a few" Выберите ваш вариант ответа

вместо пропусков.1. It is getting dark so there are … people in the park.A) a little B) little C) a few D) few2. There is … furniture in the house; it's almost empty.A) a few B) a little C) few D) little3. I am sorry I can't buy this dress; I have … money left.A) few B) a few C) a little D) little4. There is … snow on the ground this winter. The ground is almost bare.A) little B) a few C) few D) a little5. A lot of people are coming to the party, but there are … chairs in the room.A) a little B) few C) little D) a few6. Every day he writes … letters and goes to the post-office to mail them.A) little B) a few C) few D) a little7. There is … coffee in your cup. Shall I give you some more?A) little B) a little C) a few D) few8. The soup is not salty; there is … salt in it.A) a little B) little C) a few D) few9. The children had … money, so they couldn't go to the cinema.A) little B) a few C) few D) a little10. Jack had made … friends because he stayed in the country for a very short time.A) few B) a few C) a little D) littleПомогите пожалуйста​
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Смирнов Евгений.

1. It is getting dark so there are … people in the park.

D) few

2. There is … furniture in the house; it's almost empty.

D) little

3. I am sorry I can't buy this dress; I have … money left.

D) little

4. There is … snow on the ground this winter. The ground is almost bare.

A) little

5. A lot of people are coming to the party, but there are … chairs in the room.

D) few

6. Every day he writes … letters and goes to the post-office to mail them.

В) а few

7. There is … coffee in your cup. Shall I give you some more?

A) little

8. The soup is not salty; there is … salt in it.

B) little

9. The children had … money, so they couldn't go to the cinema.

A) little

10. Jack had made … friends because he stayed in the country for a very short time.

A) few

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Конечно, вот правильные ответы на ваши вопросы:

  1. It is getting dark so there are few people in the park. Ответ: D) few

  2. There is little furniture in the house; it's almost empty. Ответ: D) little

  3. I am sorry I can't buy this dress; I have little money left. Ответ: D) little

  4. There is little snow on the ground this winter. The ground is almost bare. Ответ: A) little

  5. A lot of people are coming to the party, but there are few chairs in the room. Ответ: B) few

  6. Every day he writes a few letters and goes to the post-office to mail them. Ответ: B) a few

  7. There is a little coffee in your cup. Shall I give you some more? Ответ: B) a little

  8. The soup is not salty; there is a little salt in it. Ответ: A) a little

  9. The children had little money, so they couldn't go to the cinema. Ответ: D) little

  10. Jack had made few friends because he stayed in the country for a very short time. Ответ: A) few

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос