Вопрос задан 21.06.2023 в 16:42. Предмет Английский язык. Спрашивает Камнева Антонина.

9. Write questions and answers 1. Dog / this? - Dax. 2. Biles / these? - Tom and Ethan. 3.Cat /

that? - Bess. 4. CDs / these? - Tony. 5. Car / that? - My parents. 6. Laptop / this? - My brother. 7. Phone / that? - James.
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Тихий Василий.
  1. Whose dog is this? — Dax's.
  2. Whose biles are these? — Tom and Ethan.
  3. Whose cat is that? — Bess'.
  4. Whose CDs are these? — Tony's.
  5. Whose car is that? — My parents'.
  6. Whose laptop is this? — My brother's.
  7. Whose phone is that? — James'.
0 0
Отвечает Литвинов Артём.

Ответ:

1. Whose dog is this? - This is Dax's dog.

2. Whose bikes are these? - Тhese are Tom and Ethan's bikes.

3. Whose cat is that? - That is Bess's cat.

4. Whose CDs are these? - These are Tony's CDs.

5. Whose car is that? - That is my parents' car.

6. Whose laptop is this? -  This is my brother's laptop.

7. Whose phone is that? - That is James's phone.

Объяснение:

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

It seems like you've provided statements rather than questions and answers. I'll help rephrase them into questions and provide answers based on the information you've given.

  1. Question: Who is this dog? Answer: This dog is Dax.

  2. Question: Who are these Biles? Answer: These Biles are Tom and Ethan.

  3. Question: Who is that cat? Answer: That cat is Bess.

  4. Question: Who has these CDs? Answer: Tony has these CDs.

  5. Question: Who owns that car? Answer: My parents own that car.

  6. Question: Who does this laptop belong to? Answer: This laptop belongs to my brother.

  7. Question: Whose phone is that? Answer: That phone belongs to James.

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос