 
Fill in the gaps. Заповни пропуски 1. How __________ vegetables do you eat every day? 2. This food
__________ not healthy. 3. There __________ some chocolate in the fridge. 4. ____________________ is a fruit. 5. __________ there __________ biscuits in your lunch box? – Yes, __________ __________. They __________ delicious. 6. I like cooking with __________ . 7. Sushi is __________ Japan. 8. Deruny is my __________ dish. 9. I have __________ salad on the plate. 10. Barramundi is an ____________________ fish. 11. ____________________ come from the USA. 12. Omelette comes from ____________________ . 13. __________ is your favourite dish? 14. I don’t __________ soup, I __________ sandwiches. 15.She has __________ apple or __________ banana for lunch. 16. __________ is __________ jam in the crepes. 17. Green tea is a favourite __________. 18. There __________ any flour in the coffee. 19.- How __________ lemonade __________ __________ in the kitchen? - __________ __________ five glasses. 20. This pizza __________ from Italy. 0
        0
         0
        0
    Ответы на вопрос
 
        Fill in the gaps. Заповни пропуски./Заполни пропуски.
1. How many vegetables do you eat every day? (vegetables - исчисляемое существительное во множественном числе, поэтому вопрос how many (сколько), а не how much)
2. This food is not healthy. (food - неисчисляемое существ., требует глагола в ед. числе)
3. There is some chocolate in the fridge. (chocolate - неисчисляемое существ., требует глагола в ед. числе)
4. This is a fruit. ("Это фрукт (а не овощ)". Конструкция this is используется, когда нам надо назвать какой-то один предмет)
5. Are there any biscuits in your lunch box? – Yes, there are some. They are delicious. (В твоей коробке для завтрака есть печеньки? – Да, есть. Они вкусные.)
6. I like cooking with my mum (или my dad). (Мне нравится готовить с мамой (или папой).
7. Sushi is from Japan. (Суши из Японии.)
8. Deruny is my favourite dish. (Деруны — моё любимое блюдо.)
9. I have some salad on the plate. (У меня на тарелке немного салата. Salad - неисчисляемое существительное, в утвердит. предложении перед ним используется some)
10. Barramundi is an oily fish. (Баррамунди – жирная рыба.)
11. Cheeseburgers come from the USA. (тут, видимо, пропущено слово во множ. числе, обозначающее еду. Чизбургеры - один из возможных ответов)
12. Omelette comes from France.
13. What is your favourite dish? (Что является вашим любимым блюдом?)
14. I don’t like soup, I like sandwiches.
15. She has an apple or a banana for lunch. (артикль "a" в данном случае выполняет функцию слова "один": У неё на ланч одно яблоко и один банан.)
16. There is some jam in the crepes. (В блинчиках есть джем.)
17. Green tea is a favourite drink. (Зеленый чай – любимый напиток.)
18. There isn't any flour in the coffee. (раз есть слово any, а порядок слов прямой, то это отрицательное предложение, в которое нужно вставить глагол is и частицу not)
19.- How many glasses of lemonade are there in the kitchen? - There are five glasses. (Сколько стаканов с лимонадом на кухне? - Пять стаканов.)
20. This pizza comes from Italy. (Эта пицца из Италии. - речь о происхождении)
 0
                    0
                     0
                    0
                 
            1. How many vegetables do you eat every day? - The missing word is "many". - Answer: How many vegetables do you eat every day?
2. This food is not healthy. - No missing words.
3. There is some chocolate in the fridge. - No missing words.
4. An apple is a fruit. - No missing words.
5. Are there any biscuits in your lunch box? - Yes, there are. They are delicious. - The missing words are "Are there", "any", "are", and "They". - Answer: Are there any biscuits in your lunch box? - Yes, there are. They are delicious.
6. I like cooking with spices. - The missing word is "spices". - Answer: I like cooking with spices.
7. Sushi is from Japan. - No missing words.
8. Deruny is my favorite dish. - No missing words.
9. I have a salad on the plate. - No missing words.
10. Barramundi is an Australian fish. - The missing word is "Australian". - Answer: Barramundi is an Australian fish.
11. Hamburgers come from the USA. - The missing word is "Hamburgers". - Answer: Hamburgers come from the USA.
12. Omelette comes from France. - The missing word is "France". - Answer: Omelette comes from France.
13. What is your favorite dish? - No missing words.
14. I don't like soup, I prefer sandwiches. - The missing words are "don't like" and "prefer". - Answer: I don't like soup, I prefer sandwiches.
15. She has an apple or a banana for lunch. - No missing words.
16. There is strawberry jam in the crepes. - The missing words are "strawberry" and "in". - Answer: There is strawberry jam in the crepes.
17. Green tea is a favorite beverage. - The missing word is "beverage". - Answer: Green tea is a favorite beverage.
18. There isn't any flour in the coffee. - No missing words.
19. - How much lemonade is left in the kitchen? - There are five glasses. - The missing words are "much", "left", "are", and "five". - Answer: - How much lemonade is left in the kitchen? - There are five glasses.
20. This pizza comes from Italy. - No missing words.
Please let me know if you have any further questions!
 0
                    0
                     0
                    0
                Похожие вопросы
Топ вопросов за вчера в категории Английский язык
Последние заданные вопросы в категории Английский язык
- 
			Математика 
- 
			Литература 
- 
			Алгебра 
- 
			Русский язык 
- 
			Геометрия 
- 
			Английский язык 
- 
			Химия 
- 
			Физика 
- 
			Биология 
- 
			Другие предметы 
- 
			История 
- 
			Обществознание 
- 
			Окружающий мир 
- 
			География 
- 
			Українська мова 
- 
			Информатика 
- 
			Українська література 
- 
			Қазақ тiлi 
- 
			Экономика 
- 
			Музыка 
- 
			Право 
- 
			Беларуская мова 
- 
			Французский язык 
- 
			Немецкий язык 
- 
			МХК 
- 
			ОБЖ 
- 
			Психология 
- 
			Физкультура и спорт 
- 
			Астрономия 
- 
			Кыргыз тили 
- 
			Оʻzbek tili 
 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			