Вопрос задан 10.05.2019 в 12:48. Предмет Английский язык. Спрашивает Черепок Влад.

Open the brackets and use either the Past Indefinite or the Past Continuous. 1, We (walk) in

silence when he suddenly (ask) me to help him. 2.1 just (have) breakfast when the telephone (ring). When I came back to my coffee, it (be) cold. 3. When I (finish) my letter in the hall, a tall beautiful woman with red hair (enter). A dog (follow) her. 4. Ann (drop) two cups while she (wash up) last night, but neither of the cups (break). 5.1 (walk) along the street watching what (go on) around me. Fast cars (rush) in both directions and it (be) impossible to cross the street. 6. The old man who (sit) on the bench beside me (keep) silence. Then suddenly he (turn round) to me and (begin) to speak. 7.1 (stand) near the fence when suddenly I (hear) the voices. 8. He well (remember) the day when he first (go) to school. 9. We (talk) about Jim when he (run) into the room. 10. The day was marvelous: the sun (shine), the birds (sing) so we (decide) to go for a walk. 11. Miss Brown's telephone (ring) when she (dress). 12.1 (light) my pipe and (nod) to him to show that I (listen). 13. When he (come) into the office the secretary (do) a crosswords puzzle. 14. Why you (not listen) to me while I (speak)? 15. He (wait) for her, but she never (come).
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Морозов Данил.
The Past Continuous Утвердительная формаВопросительная формаОтрицательная форма... + was/were + IVWas/Were ... +  IV ?... was/were not +  IVI was playing.Я играл. (в то время, когда... )Was I playing?Я играл?I was not (=wasn't) playing.Я не играл.HeSheItwas playingWashesheitplaying?HeSheItwas not playing=(wasn't playing)WeYouTheywere playingWereweyoutheyplaying?WeYouTheywere not playing=(weren't playing) Сокращенные формы :   was not = wasn’t [wOznt];    were not = weren’t [wWnt] Past Continuous образуется при помощи вспомогательного глагола to be в прошедшем времени ( was, were ) и причастия настоящего времени смыслового глагола - Present Participle (IV-я форма или  ing-форма). См. Приложения: Правила образования и чтения -ing форм.    Past Continuous употребляется для выражения:(основные случаи употребления)1. 

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

1. We (walk) in silence when he suddenly (ask) me to help him.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "walked" and the Past Indefinite for "asked". Answer: We walked in silence when he suddenly asked me to help him.

2. I just (have) breakfast when the telephone (ring). When I came back to my coffee, it (be) cold.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "had", the Past Indefinite for "rang", and the Past Indefinite for "was". Answer: I just had breakfast when the telephone rang. When I came back to my coffee, it was cold.

3. When I (finish) my letter in the hall, a tall beautiful woman with red hair (enter). A dog (follow) her.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "finished", the Past Indefinite for "entered", and the Past Indefinite for "followed". Answer: When I finished my letter in the hall, a tall beautiful woman with red hair entered. A dog followed her.

4. Ann (drop) two cups while she (wash up) last night, but neither of the cups (break).

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "dropped", the Past Continuous for "was washing up", and the Past Indefinite for "broke". Answer: Ann dropped two cups while she was washing up last night, but neither of the cups broke.

5. I (walk) along the street watching what (go on) around me. Fast cars (rush) in both directions and it (be) impossible to cross the street.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Continuous for "was walking", the Past Continuous for "was going on", the Past Indefinite for "rushed", and the Past Indefinite for "was". Answer: I was walking along the street watching what was going on around me. Fast cars rushed in both directions and it was impossible to cross the street.

6. The old man who (sit) on the bench beside me (keep) silence. Then suddenly he (turn round) to me and (begin) to speak.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Continuous for "was sitting", the Past Indefinite for "kept", the Past Indefinite for "turned round", and the Past Indefinite for "began". Answer: The old man who was sitting on the bench beside me kept silence. Then suddenly he turned round to me and began to speak.

7. I (stand) near the fence when suddenly I (hear) the voices.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "stood" and the Past Indefinite for "heard". Answer: I stood near the fence when suddenly I heard the voices.

8. He well (remember) the day when he first (go) to school.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "remembered" and the Past Indefinite for "went". Answer: He well remembered the day when he first went to school.

9. We (talk) about Jim when he (run) into the room.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "talked" and the Past Indefinite for "ran". Answer: We talked about Jim when he ran into the room.

10. The day was marvelous: the sun (shine), the birds (sing) so we (decide) to go for a walk.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "shone", the Past Indefinite for "sang", and the Past Indefinite for "decided". Answer: The day was marvelous: the sun shone, the birds sang so we decided to go for a walk.

11. Miss Brown's telephone (ring) when she (dress).

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "rang" and the Past Indefinite for "was dressing". Answer: Miss Brown's telephone rang when she was dressing.

12. I (light) my pipe and (nod) to him to show that I (listen).

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "lit", the Past Indefinite for "nodded", and the Past Continuous for "was listening". Answer: I lit my pipe and nodded to him to show that I was listening.

13. When he (come) into the office, the secretary (do) a crossword puzzle.

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "came" and the Past Continuous for "was doing". Answer: When he came into the office, the secretary was doing a crossword puzzle.

14. Why you (not listen) to me while I (speak)?

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "didn't listen" and the Past Continuous for "was speaking". Answer: Why didn't you listen to me while I was speaking?

15. He (wait) for her, but she never (come).

The correct verb forms to use in this sentence are the Past Indefinite for "waited" and the Past Indefinite for "came". Answer: He waited for her, but she never came.

0 0

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос