Вопрос задан 17.07.2023 в 01:47. Предмет Английский язык. Спрашивает Андреев Егор.

Помоги пожалуйста пж пж пж "Grammar Skills" 1. Find an irregular verb which you can use with

ending –ed in Past Simple form. A) Leave B) Lend C) Smell D) Steal 2. Find an irregular verb. A) Burned B) Examined C) Explained D) Solved 3. We use the Present Simple for: A) Actions happening now B) Daily routines C) Fixed arrangements in the near future D) Temporary situations 4. Adverbs of frequency go: A) After the main verb B) Before the verb to be C) Before auxiliary verb D) Before the main verb 5. Form of Present Continuous is: A) To be + main verb + -ing B) Main verb + -ed/2 form C) Will + main verb D) Have/has + Past Participle form 6. Which verb doesn’t have continuous form? A) Speak B) Watch C) Paint D) Understand 7. We use the Present Perfect: A) For actions which started in the past and continue up to the present B) Actions completed in the past C) Actions which happened at a specific time in the past D) Past habits 8. We use the Past Continuous: A) For an action which was in progress at a started time in the past B) For an action which started and finished in the past C) To express anger, irritation or annoyance D) To put emphasis on the duration of an action which started in the past and continues up to present 2 из 2 9. We use “to be going to” in: A) Present Simple B) Past Simple C) Future Simple D) Past Perfect 10. Which word do we use to refer to a place? A) Why B) When C) That D) Where 11. Relative clauses begin with: A) Modal verb B) Adverb of frequency C) Relative pronoun D) Stative verb 12. Which relative pronoun do we use only for people? A) That B) Who C) Which D) Whose 13. Clauses of purpose is introduced with: A) Because of B) So that C) So much D) Such an 14. Clauses of reason is introduced with: A) Due to the fact that B) In order to C) So as to D) Therefore 15. Clauses of result is introduced with: A) Such a lot of B) So as not C) For fear of something D) Avoid + -ing
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Tulkubaev Ilmir.

Ответ:

1. с

2. а

3. b

4. не знаю

5. а

6. d

7. a

8. b

9. c

10. d

11. b скорее всего

12. b

13. не знаю

14. а

15. не знаю

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Sure, I'd be happy to help you with this grammar exercise. Let's go through each question one by one:

  1. Find an irregular verb which you can use with ending –ed in Past Simple form. Answer: D) Steal

  2. Find an irregular verb. Answer: B) Examined

  3. We use the Present Simple for: Answer: B) Daily routines

  4. Adverbs of frequency go: Answer: A) After the main verb

  5. Form of Present Continuous is: Answer: A) To be + main verb + -ing

  6. Which verb doesn’t have continuous form? Answer: D) Understand

  7. We use the Present Perfect: Answer: A) For actions which started in the past and continue up to the present

  8. We use the Past Continuous: Answer: A) For an action which was in progress at a started time in the past

  9. We use “to be going to” in: Answer: C) Future Simple

  10. Which word do we use to refer to a place? Answer: D) Where

  11. Relative clauses begin with: Answer: C) Relative pronoun

  12. Which relative pronoun do we use only for people? Answer: B) Who

  13. Clauses of purpose is introduced with: Answer: B) So that

  14. Clauses of reason is introduced with: Answer: D) Therefore

  15. Clauses of result is introduced with: Answer: C) For fear of something

You've completed the exercise! Great job! If you have any more questions or need further assistance, feel free to ask.

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос