Вопрос задан 28.06.2023 в 12:30. Предмет Английский язык. Спрашивает Старых Макс.

Please help me with the test! 91. A thing … you mop the floor with is a mop. A) that B) who C)

which D) who 92. Have you seen Mike …? A) last day B) tomorrow C) yesterday D) today 93. Janny is meeting her mother at the airport tomorrow. So she needs a … A) day off B) weekend C) holiday D) vacation 94. Jeremy … crocodiles. A) frightened of B) is afraid of C) is terrifying D) scared 95. You must … your choice as quick as possible. A) make B) do C) take D) choose 96. Can you … me a favour? A) make B) do C) allow D) give 97. He was … in bed when his mother came in. A) lying B) laying C) lay D) lieing 98. They usually … the table for supper at 6 p.m. A) lay B) lie C) laid D) lying 99. Ann can't … how to play chess. A) study B) teach C) learn D) examine 100. Liz … hard, but her marks in Chemistry are still poor. A) learns B) examines C) studies D) teaches
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Кострикова Вика.

91. С

92. D

93. A

94. B

95. A

96. B

97. B

98. A

99. C

100. C

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Certainly, I can help you with this test. Here are the correct answers for each question:

  1. A thing … you mop the floor with is a mop. Correct answer: C) which

  2. Have you seen Mike …? Correct answer: D) today

  3. Janny is meeting her mother at the airport tomorrow. So she needs a … Correct answer: C) holiday

  4. Jeremy … crocodiles. Correct answer: B) is afraid of

  5. You must … your choice as quick as possible. Correct answer: A) make

  6. Can you … me a favour? Correct answer: B) do

  7. He was … in bed when his mother came in. Correct answer: A) lying

  8. They usually … the table for supper at 6 p.m. Correct answer: A) lay

  9. Ann can't … how to play chess. Correct answer: C) learn

  10. Liz … hard, but her marks in Chemistry are still poor. Correct answer: C) studies

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос