Вопрос задан 25.06.2023 в 17:24. Предмет Английский язык. Спрашивает Лучшев Азат.

1. I don't understand this sentence. What ___? 1) mean this word 2) means this word 3) does mean

this word 4) does this word mean 2. I saw Lucy and Steve this morning. They ___ at the bus stop. 1) waiting 2) waited 3) were waiting 4) was waiting 3. We ___ to the party last week. 1) didn't invite 2) didn't invited 3) weren't invited 4) wasn't invited 4. It's а good film. You ___ go and see it. 1) should to 2) ought to 3) ought 4) should 5. I don't mind ___ early. 1) get up 2) tо get up 3) getting up 4) to getting up 6. I went out to meet а friend of ___ . 1) mine 2) my 3) me 4) myself 7. The film was very bad. I think it's the ___ film I've ever seen. 1) worse 2) baddest 3) most bad 4) worst 8. Did you find the book ___? 1) who you wanted 2) that you wanted 3) what you wanted 4) you wanted it 9. 'Do you know Lisa?' 'Yes, ___ her for а long time. 1) I knew 2) I've known 3) I know 4) I am knowing 10. What ___ when you told him the story? 1) said Paul 2) did Paul say 3) Paul said 4) did Paul said 11. I don't know the answer. lf I ___ the answer, I’d tell you. 1) know 2) would know 3) have known 4) knew 12. Do you like travelling ___ ? 1) with train 2) in train 3) on train 4) bу train
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Нугмет Мадина.

Ответ:

во

Объяснение:

1-4

2-3

3-3

4-4

5-3

6-1

7-4

8-2

9-2

10-2

11-4

12-4

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Here are the correct answers to the questions:

  1. What does this word mean?

    • Correct answer: 4) does this word mean
  2. I saw Lucy and Steve this morning. They ___ at the bus stop.

    • Correct answer: 3) were waiting
  3. We ___ to the party last week.

    • Correct answer: 3) weren't invited
  4. It's a good film. You ___ go and see it.

    • Correct answer: 4) should
  5. I don't mind ___ early.

    • Correct answer: 3) getting up
  6. I went out to meet a friend of ___.

    • Correct answer: 1) mine
  7. The film was very bad. I think it's the ___ film I've ever seen.

    • Correct answer: 4) worst
  8. Did you find the book ___?

    • Correct answer: 2) that you wanted
  9. 'Do you know Lisa?' 'Yes, ___ her for a long time.

    • Correct answer: 2) I've known
  10. What ___ when you told him the story?

    • Correct answer: 3) Paul said
  11. I don't know the answer. If I ___ the answer, I’d tell you.

    • Correct answer: 4) knew
  12. Do you like travelling ___ by train?

    • Correct answer: 4) by train
0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос