Вопрос задан 22.06.2023 в 10:33. Предмет Английский язык. Спрашивает Лаврик Ульяна.

Помогите тест “After a fine evening with sunshine, tonight will remain dry with clear spells,

although cloud will tend to increase later. There will be light winds”. What is the weather overnight like? Выберите один ответ: a. dry, still b. cloudy, windy c. dry, clear d. cloudy, breezy Choose the odd word. Выберите один ответ: a. warm b. cold c. cool d. freezy Put the correct word into the gape: “It … all day yesterday.” Выберите один ответ: a. snowed b. will snow c. snows d. snow Put the correct word into the gape: “These old birches … by farmer last century.” Выберите один ответ: a. planted b. had planted c. were planted d. have planted Ask question to underlined words: “In summer at my Granny’s place we all work in the garden.” Выберите один ответ: a. When did we all work in the garden? b. Where do we all work? c. Where did we all work in summer? d. Where is my Granny’s place? Put the correct word into the gape: “The farmers will mow the grass when the weather … good.” Выберите один ответ: a. to be b. is c. won’t be d. will be Ask question to underlined words: “It rained heavily in London the day before yesterday.” Выберите один ответ: a. Where did it rained? b. Did it rained in London? c. Where did it rain? d. When did it rained? Put the correct word into the gape: “Did it often … in Moscow last summer?” Выберите один ответ: a. will rain b. rains c. rain d. rained “Overnight into the 31st May most of the country had a clear night with just a few mist patches around dawn. During the day most places stayed dry and generally sunny.” What was the weather overnight like? Выберите один ответ: a. dry, foggy b. sunny, dry c. cloudy, foggy d. dry, cloudy Ask question to underlined words: “We went home when it became colder outside.” Выберите один ответ: a. What did we do when it became colder outside? b. Where did it become colder when we went home? c. What we did when it became colder outside? d. When did we go home? Ask question to underlined words: “It stopped snowing at three o’clock.” Выберите один ответ: a. What did stop at three o’clock? b. When did it stop snowing? c. When did it stopped snowing? d. What did stopped at three o’clock? During the day a shower developed over Cardiff with a report of thunder. Across much of the country it became breezy in the evening.” What was the weather through the day like? Выберите один ответ: a. wet, windy b. thunder, stormy c. wet, blizzard d. rainy, still Choose the odd word. Выберите один ответ: a. shower b. rainy c. drizzle d. breezy Put the correct word into the gape: “I would like … sunbath somewhere at the seashore instead of …at my Granny’s place” Выберите один ответ: a. to take, gardening b. taken, do gardening c. taking, gardening d. taking, doing gardening
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Меграбян Самвел.

What is the weather overnight like?

  • dry, still

Choose the odd word.

  • warm

It … all day yesterday.

  • snowed

These old birches … by farmer last century.

  • were planted

In summer at my Granny’s place we all work in the garden.

  • Where do we all work?

The farmers will mow the grass when the weather … good.

  • is

It rained heavily in London the day before yesterday.

  • Where did it rain?

Did it often … in Moscow last summer?

  • rain

What was the weather overnight like?

  • dry, foggy

We went home when it became colder outside.

  • What did we do when it became colder outside?

It stopped snowing at three o’clock.

  • When did it stop snowing?

What was the weather through the day like?

  • wet, windy

Choose the odd word.

  • breezy

I would like … sunbath somewhere at the seashore instead of … at my Granny’s place.

  • to take, gardening
0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Here are the answers to your questions:

  1. What is the weather overnight like?
    Answer: a. dry, still

  2. Choose the odd word.
    Answer: d. freezy

  3. Put the correct word into the gap: "It … all day yesterday."
    Answer: a. snowed

  4. Put the correct word into the gap: "These old birches … by farmer last century."
    Answer: c. were planted

  5. Ask a question about the underlined words: "In summer at my Granny’s place we all work in the garden."
    Answer: c. Where did we all work in summer?

  6. Put the correct word into the gap: "The farmers will mow the grass when the weather … good."
    Answer: b. is

  7. Ask a question about the underlined words: "It rained heavily in London the day before yesterday."
    Answer: c. Where did it rain?

  8. Put the correct word into the gap: "Did it often … in Moscow last summer?"
    Answer: c. rain

  9. What was the weather overnight like?
    Answer: b. sunny, dry

  10. Ask a question about the underlined words: "We went home when it became colder outside."
    Answer: a. What did we do when it became colder outside?

  11. Ask a question about the underlined words: "It stopped snowing at three o’clock."
    Answer: b. When did it stop snowing?

  12. What was the weather through the day like?
    Answer: a. wet, windy

  13. Choose the odd word.
    Answer: a. shower

  14. Put the correct word into the gap: "I would like … sunbath somewhere at the seashore instead of …at my Granny’s place"
    Answer: c. taking, gardening

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос