1 Complete the quiz by putting the verbs in brackets into a passive form. Then choose the correct
answers, A, B or C. 1 How much of the Earth's surface (cover) in water? A about 20% B about 70 % C about 90% 2 Which area sometimes (know) as the 'lungs of the earth'? A the Brazilian rainforest B the River Nile C the Arctic Which regions (know) for 'auroras' (natural displays of light in the sky)? A rainforests B deserts C polar regions How many plants species (use) in medicines worldwide? A 100-200 B1,000–2,000 C 10,000 - 20,000 5 Which plants (develop) over the centuries for use as painkillers? A poppy and willow B garlic and tea Crice and sugar cane 6 Which animals (breed) in zoos in Poland in the last century to stop them becoming extinct? A wolves B deer C bison Which animal (adopt) as the logo for the WWF (World Wildlife Fund) in the 1960s? A panda B tiger C whale 8 What is the main reason that many species of animal .. (threaten) with extinction? A hunting and trading B destruction of habitats C lack of foodОтветы на вопрос
2A is known
3C are known
4C are used
5B are developed
6C are bred
7A is adopted
8B are threatened
Passive Form Quiz Answers:
1. How much of the Earth's surface is covered in water? - Answer: C) about 90%.
2. Which area is sometimes known as the 'lungs of the earth'? - Answer: A) the Brazilian rainforest.
3. Which regions are known for 'auroras' (natural displays of light in the sky)? - Answer: C) polar regions.
4. How many plant species are used in medicines worldwide? - Answer: C) 10,000 - 20,000.
5. Which plants have developed over the centuries for use as painkillers? - Answer: A) poppy and willow.
6. Which animals were bred in zoos in Poland in the last century to stop them from becoming extinct? - Answer: C) bison.
7. Which animal was adopted as the logo for the WWF (World Wildlife Fund) in the 1960s? - Answer: A) panda.
8. What is the main reason that many species of animals are threatened with extinction? - Answer: B) destruction of habitats.
Please note that the answers provided are based on the information available in the search results.
Похожие вопросы
Топ вопросов за вчера в категории Английский язык
Последние заданные вопросы в категории Английский язык
-
Математика
-
Литература
-
Алгебра
-
Русский язык
-
Геометрия
-
Английский язык
-
Химия
-
Физика
-
Биология
-
Другие предметы
-
История
-
Обществознание
-
Окружающий мир
-
География
-
Українська мова
-
Информатика
-
Українська література
-
Қазақ тiлi
-
Экономика
-
Музыка
-
Право
-
Беларуская мова
-
Французский язык
-
Немецкий язык
-
МХК
-
ОБЖ
-
Психология
-
Физкультура и спорт
-
Астрономия
-
Кыргыз тили
-
Оʻzbek tili
