Вопрос задан 09.07.2023 в 02:54. Предмет История. Спрашивает Луценко Артемий.

КТО ПОМОЖЕТ ПРОШУ ОТДАМ ВСЕ СВОИ 70 БАЛОВ ПРОШУ ТЕСТЫ ПО ИСТОРИИ НУЖНА ПОМОШЬ ПРОШУ!!!!!! 1. Як

звали ватажка найбільшого в історії Риму повстання гладіаторів? А. Помпей; Б. Спартак; В. Цезарь; Г. Ганнібал. 2. Кому належить вислів «Жереб кинуто»? А. Цезарь; Б. Помпей; В. Цицерон; Г. Брут 3. Як звали правительку Єгипту яка стала дружиною Юлія Цезаря? А. Пенелопа; Б. Фаустина; В. Клеопатра; Г. Нерва 4. З правління якого імператора бере початок період імперії в історії Риму? А. Юлій Цезарь; Б. Октавіан Август; В. Нерон; Б. Марк Аврелій 5. Кому належить вислів «Гроші не пахнуть»? А. Октавіан Август; Б. Нерон; В. Веспасіан; Г. Коммод 6. За часів правління якого Римського імператора було закінчено будівництво Колізею? А. Веспасіан; Б. Тит; В. Нерон; Г. Калігула 7. Впливове військове формування в Римській імперії, яке мало великий вплив на політичне життя; особиста гвардія імператора? А. Гладіатори; Б. Преторіанці; В. Тиарії; Г. Колони 8. Яку назву мала головна площа Риму? А. Капітолій; Б. Сенат; В. Форум; Г. Палатін 9. Як називалися багатоповерхові будинки в Римі, де переважно мешкала міська біднота? А. Віли; Б. Інсули; В. Атрії; Г. Терми 10. Як називалися римські водогони? А. Акваторії; Б. Акведуки; В. Фонтани; Г. Терми 11. Яким гаслом керувалася римська біднота у період розквіту імперії? А. «Тільки в праці життя і краса людини» Б. «Хліба і видовищ» В. «Любімо Батьківщину, підкоряймося її законам!» Г. « Слав імператору, слава Риму!» 12. У якому році відбувся поділ Римської імперії на Східну і Західну А. 305 р.; Б. 330 р. ; В. 395 р.; Г. 476 р.
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Ляпина Марина.

1) Б

2) А

3) Г

4) А

5) Б

6) А

7) А

8) В

9)Г

10) В

11) В

12) А

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Конечно, я готов помочь вам с этими историческими вопросами! Вот ответы на ваши вопросы:

  1. Як звали ватажка найбільшого в історії Риму повстання гладіаторів? Ответ: Б. Спартак

  2. Кому належить вислів «Жереб кинуто»? Ответ: А. Цезарь

  3. Як звали правительку Єгипту яка стала дружиною Юлія Цезаря? Ответ: В. Клеопатра

  4. З правління якого імператора бере початок період імперії в історії Риму? Ответ: Б. Октавіан Август

  5. Кому належить вислів «Гроші не пахнуть»? Ответ: В. Веспасіан

  6. За часів правління якого Римського імператора було закінчено будівництво Колізею? Ответ: А. Веспасіан

  7. Впливове військове формування в Римській імперії, яке мало великий вплив на політичне життя; особиста гвардія імператора? Ответ: Б. Преторіанці

  8. Яку назву мала головна площа Риму? Ответ: В. Форум

  9. Як називалися багатоповерхові будинки в Римі, де переважно мешкала міська біднота? Ответ: Б. Інсули

  10. Як називалися римські водогони? Ответ: Б. Акведуки

  11. Яким гаслом керувалася римська біднота у період розквіту імперії? Ответ: Б. «Хліба і видовищ»

  12. У якому році відбувся поділ Римської імперії на Східну і Західну? Ответ: В. 395 р.

Если у вас есть еще какие-либо вопросы, не стесняйтесь спрашивать!

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории История

Последние заданные вопросы в категории История

Задать вопрос