Вопрос задан 03.10.2023 в 16:38. Предмет Английский язык. Спрашивает Турмаков Ақылбек.

3 Read the text and for each question, choose the correct answer, A, B or C. I love shopping. I'm

always looking for special offers on things like jeans, skirts and shoesI love buying things for (1) but my favourite thing to do is buy things formy friends andmy family. My parents never buy things for (2) —, so it's great fun buying them presentI usually shop when they are having a sale at the shopping centre. That's why I'm here today(3) is a great shopping centre - it's huge! See (4)shoe shop over there? All their shoesare half-price! And (5) - two bookshops there have always got cheap books. Wait! Let's goin here. (6) — is a great toy shop. Oh, look at (7) A little toy animals. Aren't (8) __lovelyLook! This little kitten is washing (9) !I may buy (10) A_ for my brother.This is(1)townof theThey​
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Жұмабаева Көркем.

Ответ:

1)A

2)B

3)B

4)B

5)C

6)A

7)A

8)B

9)B

10)C

Объяснение:

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Let's go through the text and answer the questions:

  1. (1) I love buying things for (1) ______ but my favourite thing to do is buy things for my friends and my family. A. me B. myself C. I

    Answer: B. myself

  2. My parents never buy things for (2) ______, so it's great fun buying them presents. A. they B. their C. them

    Answer: C. them

  3. I usually shop when they are having a sale at the shopping centre. That's why I'm here today(3) ______ is a great shopping centre - it's huge! A. which B. where C. what

    Answer: B. where

  4. See (4) ______ shoe shop over there? All their shoes are half-price! A. this B. that C. those

    Answer: B. that

  5. And (5) ______ - two bookshops there always have got cheap books. A. there B. here C. now

    Answer: A. there

  6. Wait! Let's go in here. (6) ______ is a great toy shop. A. It B. This C. That

    Answer: C. That

  7. Oh, look at (7) ______ little toy animals. Aren't (8) ______ lovely? A. these / they B. this / them C. those / their

    Answer: A. these / they

  8. Look! This little kitten is washing (9) ______! A. it B. its C. itself

    Answer: B. its

  9. I may buy (10) ______ for my brother. A. one B. a C. an

    Answer: B. a

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос