Вопрос задан 03.07.2023 в 13:57. Предмет Английский язык. Спрашивает Белый Максим.

Test ENGLISH SPEAKING COUNTRIESпомогитееееееее 1. What is the national emblem of England?a.

violet b) rose c) tulip d) daffodil.2. What does the word “Albion” the poetic name of Great Britain mean?a. black b) red c) white d) green.3. What is the nickname of the flag of the UK?a. Union Jack b) stars & stripes c) St. Patrick d) St. Andrew.4. What is the name of the Londonʼs residence of the Queen?a)Windsor Palace b) Kensington Palace c) Westminster d) Buckingham Palace.5. What is the official residence of the Prime Minister of Great Britain?a) №10 Downing Street b) Bakerʼs street c) White Hall d) Westminster.6. Where was William Shakespeare born?a) Sheffield b) Coventry c) Stratford-on-Avon d) Glasgow.7. How many states are there in the USA?a) 48 b) 50 c) 52 d) 54.8. Where does the president of the USA live and work?a) the White House b) Congress c) the Pentagon d) Capitol Hill.9. What is the biggest state of the USA?a) Texas b) Illinois c) California d) Alaska.10. Who was the first president of the USA?a) George Washington b) John Adams c) Abraham Lincoln d) Bill Clinton.11. Who was the president of the USA when slaves were freed?a) George Washington b) John Adams c) Abraham Lincoln d) Thomas Jefferson.12. In which city is Hollywood?a) New York b) San Francisco c) Los Angeles d) Chicago.13. The American flag has….a) 13 stripes b) 23 stripes c) 30 stripes d) 50 stripes.14. When do Americans celebrate Independence Day?a) February, 14 b) May, 28 c) July, 4 d) December, 25.15. What ship did the first American settlers come to America in?a) the Adventure b) the Resolution c) Santa Maria d) the Mayflower.16. What state does the capital of the USA belong to?a) the State of Pennsylvania b) the District of Columbia c) Florida d) California.17. How long did the War of the Roses last?a) 10 years b) 20 years c) 30 years d) 40 years.18. What is “Disneyland”?a) industry town b) name of a square c) cartoon d) Childrenʼs park.19. Where is the Statue of Liberty situated?a) New York b) Massachusetts c) Los Angeles d) Washington.20. Whose monument stands on the Trafalgar Square in London?a) Winston Churchill b) Admiral Nelson c) Captain Drake d) Julius Caesar.21. What is the oldest University of Great Britain?a) Oxford b) Cambridge c) Exeter d) Harvard.22. What is the capital of Australia?a) Sydney b) Canberra c) Melbourne d) Ottawa.23. What is the capital of Canada?a) Toronto b) Ottawa c) Sydney d) Canberra.24. Who was the first Englishman who sailed round the world?a) Captain James Cook b) Admiral Nelson c) Captain Drake d) Casey Jones.25. How did the Duke and Duchess of Cambridge (William and Kate Middleton) name theirfirst child (son) … .a. John Louis b) Philipp c) Theodore William d) George Alexander Louis.​
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Панова Алёна.

1b

c2

a3

d4

a5

c6

b7

a8

d9

a10

c11

c12

a13

c14

c15

a16

c17

d18

a19

b20

a21

b22

a23

c24

a25

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Sure, I'd be happy to help you with the answers to these questions:

  1. What is the national emblem of England? Answer: b) rose

  2. What does the word “Albion” the poetic name of Great Britain mean? Answer: c) white

  3. What is the nickname of the flag of the UK? Answer: a) Union Jack

  4. What is the name of the Londonʼs residence of the Queen? Answer: d) Buckingham Palace

  5. What is the official residence of the Prime Minister of Great Britain? Answer: a) №10 Downing Street

  6. Where was William Shakespeare born? Answer: c) Stratford-on-Avon

  7. How many states are there in the USA? Answer: b) 50

  8. Where does the president of the USA live and work? Answer: a) the White House

  9. What is the biggest state of the USA? Answer: d) Alaska

  10. Who was the first president of the USA? Answer: a) George Washington

  11. Who was the president of the USA when slaves were freed? Answer: c) Abraham Lincoln

  12. In which city is Hollywood? Answer: c) Los Angeles

  13. The American flag has… Answer: a) 13 stripes

  14. When do Americans celebrate Independence Day? Answer: c) July, 4

  15. What ship did the first American settlers come to America in? Answer: d) the Mayflower

  16. What state does the capital of the USA belong to? Answer: b) the District of Columbia

  17. How long did the War of the Roses last? Answer: c) 30 years

  18. What is “Disneyland”? Answer: d) Childrenʼs park

  19. Where is the Statue of Liberty situated? Answer: a) New York

  20. Whose monument stands on the Trafalgar Square in London? Answer: b) Admiral Nelson

  21. What is the oldest University of Great Britain? Answer: a) Oxford

  22. What is the capital of Australia? Answer: b) Canberra

  23. What is the capital of Canada? Answer: b) Ottawa

  24. Who was the first Englishman who sailed round the world? Answer: c) Captain Drake

  25. How did the Duke and Duchess of Cambridge (William and Kate Middleton) name their first child (son)? Answer: d) George Alexander Louis

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос