Вопрос задан 01.07.2023 в 22:50. Предмет Английский язык. Спрашивает Федорова Кристина.

СРОЧНО!! У МЕНЯ ТЕСТ ДАМ 50 БАЛЛОВ!!! 16. Put the article “an” to the word: * A. book B. chair C.

hat D. ear E. pencil 17. Change the word into “it”: * A. Dogs B. Car C. Children D. Mary E. Apples 18. Write plural form of the noun “child”: * A. Children B. Childs C. Childes D. Childrens E. Childez 19. Compare “The country is … than the city”: * A. Healthier B. More healthy C. Much healthy D. Health E. Healthyer 20. Write the date “15 July”: * A. Fifteen in July B. Fifteen of July C. The fifteenth of July D. July, fifteenth E. The fifteen of July 21. Put the question to the sentence: I (go) to school? * A. Is I go to school? B. Do I go to school? C. I go to school? D. Go I to school? E. Goes I to school? 22. Odd-one-out. * A. Wonderful B. Happy C. Important D. Favourite E. Hobby 23. Choose the right answer “He (go) to work every day”: * A. Goes B. Go C. Goed D. Went E. Going 24. Odd-one-out. * A. Riding a bike B. Stamp collecting C. Painting D. Computer studies E. Photography 25. Choose the correct sentence. * A. I like dance. B. He go skiing. C. My mother can swim when she was twelve. D. My sister cans jump. E. Tom loves cooking. 26. Complete the sentence “There’s a … of Abai in our city”: * A. Bridge B. Theatre C. Statue D. Concert hall E. Building 27. Find countable noun: * A. Water B. Spaghetti C. Tree D. Air E. Sugar 28. Write the time “19:45”: * Вариант 1A. It’s a quarter to seven. B. It’s a quarter to eight. C. It’s a quarter past seven. D. It’s forty-five minutes to eight. E. It’s seven past forty-five. 29. Find uncountable noun: * A. Water B. Chair C. Boy D. Tree E. Flower 30. Match the word clown with its definition. * A. rides racehorses B. loads and unloads ships in a port C. sells valuable objects at an auction D. makes people laugh at a circus E. tests people’s eyes and sells glasses
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Бондарев Серёжа.
16.D
17.A,B,E
18.A
19.A
20.C
21.B
22....
23.A
24..
25.E
26.C
27.C
28.C
29.A
30.D
0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Sure, I can help you with the test questions. Here are the correct answers:

  1. Put the article “an” to the word: Answer: D. ear

  2. Change the word into “it”: Answer: B. Car

  3. Write plural form of the noun “child”: Answer: A. Children

  4. Compare “The country is … than the city”: Answer: B. More healthy

  5. Write the date “15 July”: Answer: C. The fifteenth of July

  6. Put the question to the sentence: I (go) to school? Answer: B. Do I go to school?

  7. Odd-one-out: Answer: D. Favourite

  8. Choose the right answer “He (go) to work every day”: Answer: A. Goes

  9. Odd-one-out: Answer: C. Painting

  10. Choose the correct sentence: Answer: E. Tom loves cooking.

  11. Complete the sentence “There’s a … of Abai in our city”: Answer: C. Statue

  12. Find countable noun: Answer: C. Tree

  13. Write the time “19:45”: Answer: D. It’s forty-five minutes to eight.

  14. Find uncountable noun: Answer: A. Water

  15. Match the word clown with its definition: Answer: D. makes people laugh at a circus

I hope this helps you with your test!

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос