Вопрос задан 22.06.2023 в 01:19. Предмет Английский язык. Спрашивает Сарбасов Азамат.

Помогите пожалуйста , у кого уже был Progress test 4 Choose the correct item .2 We ..... the

windows and the car allSaturday morning.a) were cleaning b) cleanedc) had cleaned 3 I .... in York in 1998. a) had worked b) was working c) worked 4 I .... you in your office with a girl!-Really? We....a) saw-had just talkedb) had seen - just talkedc) saw - were just talking5 As he .... a bike, a dog .... him .a) was riding -bit b) rode - bit c) was riding - has bitten 6 When the dog.... him, he.... his bike. a) was biting - fell offb) bit-was falling offc) bit - fell off7 I didn't notice that you ....a) had comeb) came c) were coming 8 They .... a hotel in York, but then they.... it.a) had bought- sold b) bought-have sold c) bought - sold 9 She couldn't play yesterday because she .... her ankle the day before.a) was sprainingb) sprained c) had sprained 10 The sun .... and we .... on the white sand. a) shone - were lying b) was shining-were lying c) shined - lay 11 She's hurt her arm. - When .... it?a) has she hurt b) has she hurted c) did she hurt 12 At 9.30 I .... a documentary on TV. It .... at 9.20. a) was watching - had started b) watched - has started c) watched - started​​​
0 0
Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Внимание! Ответы на вопросы дают живые люди. Они могут содержать ошибочную информацию, заблуждения, а также ответы могут быть сгенерированы нейросетями. Будьте внимательны. Если вы уверены, что ответ неверный, нажмите кнопку "Пожаловаться" под ответом.
Отвечает Неврова Кира.

Choose the correct item .

2 We ..... the windows and the car all Saturday morning.

a) were cleaning

3 I .... in York in 1998.

c) worked

4 I .... you in your office with a girl! - Really? We....

c) saw - were just talking

5 As he .... a bike, a dog .... him .

a) was riding -bit

6 When the dog.... him, he.... his bike.

c) bit - fell off

7 I didn't notice that you ....

a) had come

8 They .... a hotel in York, but then they.... it.

c) bought - sold

9 She couldn't play yesterday because she .... her ankle the day before.

c) had sprained

10 The sun .... and we .... on the white sand.

b) was shining-were lying

11 She's hurt her arm. - When .... it?

c) did she hurt

12 At 9.30 I .... a documentary on TV. It .... at 9.20.

a) was watching - had started

0 0
Отвечает нейросеть ChatGpt. Будьте внимательны, ответы нейросети могут содержать ошибочные или выдуманные данные.

Давайте разберем ваши вопросы:

  1. We ..... the windows and the car all Saturday morning. Ответ: b) cleaned

  2. I .... in York in 1998. Ответ: c) worked

  3. I .... you in your office with a girl! - Really? We.... Ответ: c) saw - were just talking

  4. As he .... a bike, a dog .... him. Ответ: a) was riding - bit

  5. When the dog.... him, he.... his bike. Ответ: b) bit - fell off

  6. I didn't notice that you .... Ответ: a) had come

  7. They .... a hotel in York, but then they.... Ответ: c) bought - sold

  8. She couldn't play yesterday because she .... her ankle the day before. Ответ: b) sprained

  9. The sun .... and we .... on the white sand. Ответ: b) was shining - were lying

  10. She's hurt her arm. - When .... it? Ответ: a) has she hurt

  11. At 9.30 I .... a documentary on TV. It .... at 9.20. Ответ: a) was watching - had started

0 0

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос