 
Open the bracket: 1.Tom (to return ) from the cinema by five o’clock. 2.Last night we (to go) to
a football match. 3.What you (to do) yesterday ? 4.When Nick ( to ring ) me up yesterday,I (to help) mother. 5.What your brother (to do) tomorrow ? 6.His sister (to study) English every day. 7.What mother (to do ) now ? 8.What you (to do) at four o’ clock yesterday? 9.She just (to go ) out. 10.When I (to come ) , mother already (to cook) dinner. 11.I never (to be) to Greece. 12. Look ! What beautiful flowers she just ( to buy) ! 13. Let’s go for a walk.The rain (to stop) and the sun (to shine). 14.She already (to do) her homework for two hours, but she yet ( not to do) half of it. 15.This man ( to be) a writer. 16.At last I (to translate) this article: now I ‘ll have a little rest. 17.You (to play) the piano yesterday ? 18. He ( to drive) around the town for half an hour. 19. My parents ( not to pay) for tickets yet. 20. Sam often ( to wake up ) at half past six in the morning. 0
        0
         0
        0
    Ответы на вопрос
 
        Ответ:
1.Tom had returned from the cinema by five o’clock.
2.Last night we went to a football match.
3.What did you do yesterday ?
4.When Nick rang me up yesterday,I was helping mother.
5.What will your brother do tomorrow ?
6.His sister studies English every day.
7.What is mother doing now ?
8.What were you doing at four o’ clock yesterday?
9.She has just gone out.
10.When I came , mother has already cooked dinner.
11.I have never been to Greece.
12. Look ! What beautiful flowers she has just bought!
13. Let’s go for a walk.The rain has stopped and the sun is shining.
14. She has already been doing her homework for two hours, but she hasn't done yet a half of it.
15.This man is a writer.
16.At last I translated this article: now I ‘ll have a little rest.
17.Did you play the piano yesterday ?
18. He was driving around the town for half an hour.
19. My parents haven't paied for tickets yet.
20. Sam often wakes up at half past six in the morning.
 0
                    0
                     0
                    0
                 
            Certainly! It looks like you have a series of sentences where you need to fill in the correct form of the verbs in parentheses. Let's go through each sentence:
1. Tom (to return) from the cinema by five o'clock. - Answer: Tom will return from the cinema by five o'clock.
2. Last night we (to go) to a football match. - Answer: Last night we went to a football match.
3. What you (to do) yesterday? - Answer: What did you do yesterday?
4. When Nick (to ring) me up yesterday, I (to help) mother. - Answer: When Nick rang me up yesterday, I helped mother.
5. What your brother (to do) tomorrow? - Answer: What will your brother do tomorrow?
6. His sister (to study) English every day. - Answer: His sister studies English every day.
7. What mother (to do) now? - Answer: What is mother doing now?
8. What you (to do) at four o’clock yesterday? - Answer: What did you do at four o'clock yesterday?
9. She just (to go) out. - Answer: She just went out.
10. When I (to come), mother already (to cook) dinner. - Answer: When I came, mother had already cooked dinner.
11. I never (to be) to Greece. - Answer: I have never been to Greece.
12. Look! What beautiful flowers she just (to buy)! - Answer: Look! What beautiful flowers she just bought!
13. Let’s go for a walk. The rain (to stop) and the sun (to shine). - Answer: Let’s go for a walk. The rain has stopped, and the sun is shining.
14. She already (to do) her homework for two hours, but she yet (not to do) half of it. - Answer: She has already done her homework for two hours, but she hasn't done half of it yet.
15. This man (to be) a writer. - Answer: This man is a writer.
16. At last, I (to translate) this article: now I‘ll have a little rest. - Answer: At last, I have translated this article; now I‘ll have a little rest.
17. You (to play) the piano yesterday? - Answer: Did you play the piano yesterday?
18. He (to drive) around the town for half an hour. - Answer: He drove around the town for half an hour.
19. My parents (not to pay) for tickets yet. - Answer: My parents have not paid for tickets yet.
20. Sam often (to wake up) at half past six in the morning. - Answer: Sam often wakes up at half past six in the morning.
 0
                    0
                     0
                    0
                Похожие вопросы
Топ вопросов за вчера в категории Английский язык
Последние заданные вопросы в категории Английский язык
- 
			Математика 
- 
			Литература 
- 
			Алгебра 
- 
			Русский язык 
- 
			Геометрия 
- 
			Английский язык 
- 
			Химия 
- 
			Физика 
- 
			Биология 
- 
			Другие предметы 
- 
			История 
- 
			Обществознание 
- 
			Окружающий мир 
- 
			География 
- 
			Українська мова 
- 
			Информатика 
- 
			Українська література 
- 
			Қазақ тiлi 
- 
			Экономика 
- 
			Музыка 
- 
			Право 
- 
			Беларуская мова 
- 
			Французский язык 
- 
			Немецкий язык 
- 
			МХК 
- 
			ОБЖ 
- 
			Психология 
- 
			Физкультура и спорт 
- 
			Астрономия 
- 
			Кыргыз тили 
- 
			Оʻzbek tili 
 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			