 
I Choose the correct verb forms. 1 Visitors always _________souvenirs. A) buy B) are buying C)
have bought 2 People___________ in funny competitions since 2 o’clock. A) take part B) are taking part C) have taken part 3 Tourists _________ Russian food now. A) eat B) are eating C) have eaten 4 The Atkinsons ________ birds fair at this time. A) are visiting B) visit C) visited 5 John __________ in the choir for 3 years. A) sings B) is singing C) has sung 6 Parents ________ their children’s concert now. A) enjoy B) enjoyed C) have enjoyed 7 I ________ physical exercises every day. A) am doing B) do C) have done 8 I _______ English since I was eight. A) am studying B) study C) have studied 0
        0
         0
        0
    Ответы на вопрос
 
        2. C
3. B
4. A
5. C
6. C
7. B
8. C
 0
                    0
                     0
                    0
                 
            Certainly! Let's go through each sentence:
1. Visitors always _________ souvenirs. A) buy B) are buying C) have bought
Correct Answer: A) buy
2. People ___________ in funny competitions since 2 o’clock. A) take part B) are taking part C) have taken part
Correct Answer: B) are taking part
3. Tourists ___________ Russian food now. A) eat B) are eating C) have eaten
Correct Answer: B) are eating
4. The Atkinsons ___________ birds fair at this time. A) are visiting B) visit C) visited
Correct Answer: B) visit
5. John ___________ in the choir for 3 years. A) sings B) is singing C) has sung
Correct Answer: C) has sung
6. Parents ___________ their children’s concert now. A) enjoy B) enjoyed C) have enjoyed
Correct Answer: A) enjoy
7. I ___________ physical exercises every day. A) am doing B) do C) have done
Correct Answer: B) do
8. I ___________ English since I was eight. A) am studying B) study C) have studied
Correct Answer: C) have studied
 0
                    0
                     0
                    0
                Похожие вопросы
Топ вопросов за вчера в категории Английский язык
Последние заданные вопросы в категории Английский язык
- 
			Математика 
- 
			Литература 
- 
			Алгебра 
- 
			Русский язык 
- 
			Геометрия 
- 
			Английский язык 
- 
			Химия 
- 
			Физика 
- 
			Биология 
- 
			Другие предметы 
- 
			История 
- 
			Обществознание 
- 
			Окружающий мир 
- 
			География 
- 
			Українська мова 
- 
			Информатика 
- 
			Українська література 
- 
			Қазақ тiлi 
- 
			Экономика 
- 
			Музыка 
- 
			Право 
- 
			Беларуская мова 
- 
			Французский язык 
- 
			Немецкий язык 
- 
			МХК 
- 
			ОБЖ 
- 
			Психология 
- 
			Физкультура и спорт 
- 
			Астрономия 
- 
			Кыргыз тили 
- 
			Оʻzbek tili 
 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			